Dakwerken, zowel nieuwbouw als renovatie

Een goede dakconstructie is essentieel voor een goed en veilig dak. Kenny De Bruyne heeft een uitgebreide kennis voor zowel het timmeren van hellende daken als constructies voor platte daken. Bij ons kan u terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Niet alleen gehele dakconstructies, maar ook het plaatsen van dakkapellen, bijgebouwen, carports en poolhouses in houtskelet kan u bij ons terecht, alsook voor het plaatsen van dakvensters en lichtkoepels.

Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, het dak biedt uw woning bescherming tegen alle weersomstandigheden en bepaalt ook het aangezicht van uw woning. Uiteraard wilt u zo lang mogelijk genieten van uw woning, daarom is het belangrijk dat u voor uw dakwerken beroep doet op een specialist.

Dakpannen hebt u in verschillende vormgevingen, denk maar aan een gegolfde kleipan of een vlakke tegelpan. Ook in kleuren en afmetingen zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Kiest u voor geglazuurde dakpannen dan hebt u minder kans op mos of algen op uw dak, omdat deze zich minder goed kunnen hechten aan het glazuur.

Leien zijn een duurzame oplossing voor je dakbedekking. Natuursteenleien geven uw woning een rustieke uitstraling. Leien van kunststof zijn er in diverse kleuren en daarmee ook perfect geschikt in een moderne architectuur.

Contacteer ons en wij werken een vrijblijvende offerte uit op basis van uw bouwplan.

Kenny De Bruyne
Algemene schrijnwerken

Zwaanaardestraat 123
9112 Sinaai-Waas -België
Ligging
Tel.: 03 336 66 02
Gsm: 0486 16 09 49
info@debruyne-schrijnwerk.be
BTW BE0832 751 532
Kenny De Bruyne
Back to Top